Höglandsföretaget Stuffstore driver Webbutiker

Mikael Trofast, Jonas Ekman, Tanja Andersson och Marcus Wahlström är några av de du träffar på Stuffstore i Sävsjö.

Sävsjöbon Mikael Trofast driver sedan ett par år webbutiken Stuffstore som består av totalt fem nischade webbutiker inom olika områden.  Här finns butiker som ”Djur och fritid”, ”Smart tools”, ”Time for machine”, ”Cool home” med flera.

På Stuffstores lager i Sävsjö möts vi av ljusa och fräscha lokaler med långa rader av hyllor fulla av produkter. Härifrån skickas det hundratals paket var dag till kunder runt om i Sverige. Det rör sig om leksaker, djurartiklar, modellbyggsatser, verktyg och mycket mer.

”Nu öppnar Stuffstore med närmare 2000 produkter på lagret för direktförsäljning i stora, nyrenoverade lokaler i Sävsjö. ”

– En av våra storsäljare är otippat nog stödstrumpor, vi har många modeller av kompressionsstrumpor som passar nästan alla. På ett år kan vi sälja 25 000 par, berättar Mikael. Djurartiklar till olika husdjur är ett annat område som säljer riktigt bra, för att inte tala om leksaker och modeller.

Marknadsföringen sker över internet och produkterna skickas till kunder över hela Sverige. Kunder på Höglandet har efterfrågat möjligheten att kunna besöka lagret och handla direkt. Ett önskemål som företaget nu tillmötesgår och välkomnar kunderna att shoppa direkt från hyllorna. Man håller även på att iordningställa en caféhörna där man kan ta en kopp kaffe under shoppingturen. 

Ljusa och fräscha lokaler med långa rader av hyllor fulla av produkter möter besökaren på Stuffstore i Sävsjö. Härifrån skickas det hundratals paket var dag till kunder runt om i Sverige.

-Vi tror att många uppskattar att komma och titta och känna på produkterna. Vi erbjuder då även kostnadsfri paketinslagning vilket vi tror är populärt inte minst till jul då vi har vår riktiga högsäsong, säger Mikael.

Passa på att besöka Stuffstore i Sävsjö och ta del av deras breda och prisvärda sortiment. Butiken på Charkuterigatan 4  är öppen måndag till torsdag 15.00 till 17.30 och på lördagar mellan 10.00 och 14.00.

Mer läsning

Auckland

Auckland har mycket att ge. Som Nya Zeelands största stad

Sluta jämföra dig med andra

Jakten på bättre självkänsla upptar en stor del av vårt