Höglandet väljer! Ulf Svensson toppkandidat för Sverigedemokraterna

Vem är Ulf Svensson från Sverigedemokraterna?
– Jag är född och uppvuxen i Eksjö, min far Martin kommer från Högsjöhult och min mor Annette är från stan. Efter nioårig grundskola började jag som lärling på Lindahls Slakteri i Aneby där jag jobbade i 13 år bortsett från 7 månaders värnplikt. Efter det gick jag på naturbruksgymnasiet i Tenhult för att sedan bli egenföretagare som lantbrukare och entreprenör. Idag är jag chaufför. Jag har tre vuxna barn från ett tidigare förhållande och är sambo med Elisabeth Werner som även hon kandiderar till riksdagen för SD. Fritiden går åt till våra djur och hästar utöver politiken. Den lilla tid som finns över lägger vi på Nyvalla travförening. Jag har även varit engagerad inom ishockeyn.

Hur skulle människors vardag i Sverige påverkas om ditt parti fick bestämma?
– Vi kommer att skapa ett tryggare och rättssäkrare samhälle där alla människor är lika inför lagen. Ett samhälle där alla kan förlita sig på systemet.

Vilken enskild fråga ser du som viktigast den kommande mandatperioden?
– För min del är det landsbygds- och glesbygdsfrågorna som är det viktigaste.

Vad driver dig i ditt politiska arbete?
– Orättvisorna som nu blivit i samhället både mot den enskilde och företag. Politiker som inte lyssnar på sina invånare och företräder dem på ett demokratiskt sätt.

Varför ska man kryssa just dig i det kommande valet?
– Jag lyssnar av våra invånare för deras behov och viljor, arbetar efter sunt förnuft och med min livserfarenhet samt utbildning gör att jag har en bred grund att stå på inom många områden med båda fötterna på jorden.

Favoritresmål: Kanada eller Alaska
Favoritidrottare: Honken Holmqvist
Favoritmaträtt: Stekfläsk med löksås
Favoritblomma: Syren och hyacint
Politisk förebild:  Jimmie Åkesson

Mer läsning

När människan går sönder…

Trots historiens högsta välstånd mår vi inte bra. Sverige är

Så mycket bättre, Krunegård och en fattig bonddräng…

Så mycket bättre blandar och ger, mellan grova verbala texter