Höglandsföretag satsar på kvalitativ fritid

Hampus Dahlstedt tar emot i de rymliga och fräscha lokalerna vid Granngården i Sävsjö. Här finns utställningshallar, verkstäder och kontor. På gården står det långa rader av husbilar och husvagnar och i hallarna finns ännu fler. Inne i lokalerna finns även en väl tilltagen fritidsbutik med campingtillbehör av alla de sorter. Anläggningen andas kvalitet och bjuder på mängder av bra erbjudanden.

En jämn ström av kunder kommer in i lokalerna och Hampus och hans medarbetare Ronny Johansson tar emot kunder och svarar på frågor under Vision Höglandets besök. 

45 års erfarenhet!
Hampus har bakgrund som försäljningsansvarig på en av Sveriges främsta tillverkare av husvagnar och husbilar och Ronny har lång erfarenhet av branschen och tillsammans har de arbetat med husvagnar och husbilar i 45 år! 
– Vi har ett eget lager med tillbehör för husbilar och husvagnar från välkända varumärken. Kom gärna in i vår butik för att få inspiration och ideér, allt för att höja din campingupplevelse. I vår butik har vi ett brett sortiment inom campingmöbler, bestick, husgeråd, tvättartiklar och tillbehör som gör din campingupplevelse till den bästa, förklarar Hampus.

AC till husbilar och husvagnar
Dahlstedts fritidscenter säljer och installerar toppmodern luftkonditionering till husbilar och husvagnar från världens största värmepumpstillverkare. Den eleganta Gree Shark A/C kyler effektivt ner en husbil eller husvagn. Den smala designen gör att den passar till de flesta fordon. Med Gree Shark kan man njuta av den svala och sköna luften var man än är. Enheten är tyst och enkel att installera. Gree Shark har en elegant innedel som är extremt tunn, inte mer än 50 mm djup. Innedelen med sin moderna design har LED-ljus, pekknappar och en lättanvänd fjärrkontroll. En annan nyhet är solcellssystem till husbilar och husvagnar. 

Solceller ger frihet
– Det kostar även mer och mer med el-plats på campingplatserna. Vi säljer och installerar solcellssystem till husbilar och husvagnar. Vi anpassar storleken till just ditt fordon och ger dig frihet. Med egna solceller behöver man inte betala för elplats utan man klarar sig bra med sin egenproducerade el, förklarar Hampus.

”Kom gärna in i vår butik för att få inspiration och ideér, allt för att höja din campingupplevelse. I vår butik har vi ett brett sortiment inom campingmöbler, bestick, husgeråd, tvättartiklar och tillbehör som gör din campingupplevelse till den bästa, förklarar Hampus.”

Förmedlingsuppdrag
Bland raderna av husbilar och husvagnar i olika prisklasser finns även bilar och andra fordon till försäljning.
– Vi tar även in försäljningsuppdrag, berättar Hampus. Det gäller framför allt campingfordon men även bilar och motorcyklar. Det är ett besvärsfritt sätt att sälja sitt fordon på. För många kan det vara svårt att sälja sitt fordon till rätt pris då man inte vet vad fordonet kan vara värt. Du kanske helt enkelt känner att du vill anlita en seriös firma som gör hela försäljnings-processen åt dig på ett professionellt och smidigt sätt.

Säpvagnar
– Vi satsar nu även på släpvagnar och transportlösningar, säger Ronny. Vagnarna kommer från det välrenommerade Brenderup som har tillverkning utanför Jönköping. Närheten till tillverkaren gör att man får snabba och trygga leveranser. Brenderup har bra kvalitet till en bra prisbild. Tillbehörsprogrammet är mycket omfattande och skulle det behövas reservdelar så är det snabbt ordnat. 
– En storsäljare är båttrailers, säger Hampus. Många fiskar på Höglandet och med egen trailer kan man pröva olika sjöar. Vi har även vagnar för tunga transporter, fordonstransporter, skåp, tippbara kärror och mycket mer.
I sommar finns alla möjligheter att göra riktiga fynd på Höglandets fritidsföretag med ett brett utbud av husvagnar, husbilar, kärror och många andra erbjudanden för en bättre fritid.

Mer läsning

Höglandet väljer! Rikard Salander toppkandidat för Miljöpartiet

Vem är Rikard Salander från Miljöpartiet? – Jag är en

Malin Olsson: ”Jag har alltid burit på ett slags duktighetskomplex”

Sedan Malin Olsson blev mamma har hon kommit underfund med