Hampus satsar på försäljning av husvagnar och husbilar!

Hampus Dahlstedt är höglandskillen med bakgrund som försäljningsansvarig på en av Sveriges främsta tillverkare av husvagnar och husbilar. Nu satsar han stort på fritidsbranschen med utgångspunkt i nyrenoverade lokaler i centrala Sävsjö.
– Nu är vi klara på insidan och kommer att fortsätta på utsidan, säger Hampus när han visar runt i de ändamål-senliga och smakfulla lokalerna belägna på Järnvägsgatan vid Granngården i Sävsjö.
Lokalerna består av stora utställningslokaler, receptionsdel med kontorsdelar och showroom. Det finns även stora verkstadslokaler och en stor inhägnad gårdsplan med ett stort antal husvagnar och husbilar till salu inför sommarens semesterperiod.

Inne i lokalerna finns även en väl tilltagen fritidsbutik med campingtillbehör av alla de sorter. Anläggningen andas kvalitet och bjuder på mängder av bra erbjudanden.

Inspiration och ideér
– Vi har ett eget lager med tillbehör för husbilar och husvagnar från välkända varumärken. Kom gärna in i vår butik för att få inspiration och ideér, allt för att höja din campingupplevelse. I vår butik har vi ett brett sortiment inom campingmöbler, bestick, husgeråd, tvättartiklar och tillbehör som gör din campingupplevelse till den bästa, förklarar Hampus.

Försäljningsuppdrag
Bland raderna av husbilar och husvagnar i olika prisklasser finns även bilar och andra fordon till försäljning.
– Vi tar även in försäljningsuppdrag, berättar Hampus. Det kan gälla campingfordon men även bilar och motorcyklar. Det är ett besvärsfritt sätt att sälja sitt fordon på. För många kan det vara svårt att sälja sitt fordon till rätt pris då man inte vet vad fordonet kan vara värt. Du kanske helt enkelt känner att du vill anlita en seriös firma som gör hela försäljnings-processen åt dig på ett professionellt och smidigt sätt.

Expanderar verksamheten
Hampus har både renoverat och skött hela verksamheten på egen hand med stöd av sin sambo och mor som hoppat in när det behövs. Nu kommer verksamheten expandera i och med att en ny medarbetare anställs.
I sommar finns alla möjligheter att göra riktiga fynd på Höglandets nya fritidsföretag med ett brett utbud av husvagnar, husbilar och många andra erbjudanden för en bättre fritid.

Av Mikael Torstensson
Vision Höglandet, sommar 2022

Mer läsning

Vision Höglandet möter Anders Högström – Extremisten

Tidigt en morgon 2009 gick två av Auschwitz säkerhetsvakter sin

Höglandet väljer! Alexander Lowejko toppkandidat för Vänsterpartiet

Vem är Alexander Lowejko från Vänsterpartiet? – Jag är Höglandsbo,